Rijswijks Jeugdtheater speelt de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Rijswijks Jeugdtheater speelt de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat Theater & Uitgaan

Rijswijks Jeugdtheater  brengt op 23, 24 en 31 maart de kleurrijke musical ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ in de Rijswijkse Schouwburg.

 


 

De musical is geïnspireerd op het beroemde verhaal Jozef in het oude Egypte, waarin hij zich ontwikkelt van zijn vaders oogappel tot onderkoning van het land
Door toedoen van zijn broers belandt hij in de gevangenis. Daar blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: Jozef kan dromen uitleggen. Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit, stelt hem gerust en geeft hem goed advies. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.
Een voorstelling over volwassen worden, jaloezie en verbeelding. Dit alles op een uitbundige manier met veel humor en muziek. Rock 'n Roll, Calypso, Disco en nog veel meer; JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat is de enige musical ter wereld met zoveel verschillende en vrolijke muziekstijlen!

De cast, bestaande uit een groep enthousiaste spelers, weet een bruisende voorstelling neer te zetten onder begeleiding van een live orkest! Kaarten zijn te bestellen via www.rijswijkseschouwburg.nl of bij de theaterkassa (070-3360336).

Kom genieten en laat je meeslepen door deze musical  in de Rijswijkse Schouwburg  op:

  • Zaterdag 23 maart 2019    –  19:00uur,
  • Zondag    24 maart 2019    –  14:00uur,
  • Zondag    31 maart 2019    –  14:00uur
     

Regie: Pepijn Jehee |  Zang:  Irene Borst   |  Dans:  Wincky Hoedt   |  Orkest: Carly Bakker

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.