Sint in de Pietensportschool

Sint in de Pietensportschool Toneel

Zoals elk jaar speelt Rabarber een speciale Sinterklaasvoorstelling. ‘Sint in de Pietensportschool’ is te zien in Theater Merlijn van 25 november t/m 3 december as. en is geschikt voor alle leeftijden. Na afloop van de voorstelling kunnen alle kinderen Sinterklaas een handje geven en eventueel met hem en de Pieten op de foto gaan.


Wat gebeurt er als meester Piet erachter komt dat alle Pieten echt te dik worden door het eten van teveel pepernoten en speculaas? Dan moeten ze onder zijn leiding naar de Pietensportschool om aan hun conditie te werken. Maar is meester Piet wel zo’n goede sportleraar? En wat doet Sinterklaas in de sportschool? Als dat maar goed afloopt…

Sint in de Pietensportschool is een vrolijke interactieve voorstelling vol spel, dans en zang.
Sinds 2012 maakt en speelt Rabarber een voorstelling ter gelegenheid van Sinterklaas, destijds de eerste theaterproductie met ├ęcht een verhaal.  Rebecca van Leeuwen (algemeen directeur Rabarber) schrijft hiervoor jaarlijks een nieuw script aan de hand van actuele en maatschappelijke thema’s die nu relevant zijn, ook doet Rebecca de regie in samenwerking met Yoni Serlie (choreografie).  Het resultaat is altijd een vrolijke voorstelling die jonge kinderen aanspreekt.  De voorstelling ‘Sint in de Pietensportschool’ sluit hier goed bij aan met als thema beweging en te zwaar zijn.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.