Sinterklaas en het verdwenen speelgoed: feestelijk mysterieus

Sinterklaas en het verdwenen speelgoed: feestelijk mysterieus Theater & Uitgaan

De Pieten zijn uiterst muzikaal dit jaar. Van een klarinet tot aan een ukelele tot aan een echte pietenrap en heel wat geswing op muziek. Je zou denken: de sfeer zit er goed in bij de Pieten, maar er is één probleem. Al het nieuwe speelgoed voor de kinderen is gestolen. Hoe komen de pieten in vredesnaam aan nieuw speelgoed en durven de Pieten het aan Sinterklaas te vertellen?

Over de voorstelling
Het is bijna 5 december en de paniek slaat bij de Pieten behoorlijk toe. Want al het speelgoed van Sinterklaas voor de kindertjes is verdwenen. Wat moeten de Pieten beginnen? Sinterklaas kan ieder moment binnenkomen en niemand weet waar de cadeautjes zijn gebleven.
Is er misschien ‘s nachts door dieven ingebroken? Volgens een politiebericht is er in de buurt van de speelgoedopslag van Sinterklaas een man gesignaleerd met een rode jas, broek en een korte witte baard. Zou dit geheimzinnige figuur er iets mee te maken hebben? Hij had twee elfen met puntoren bij zich.

Een echte sinterklaasvoorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar.

Over Rabarber
Elk jaar maak de algemeen directeur van Rabarber, Rebecca van Leeuwen, de sinterklaasvoorstelling. Deze schrijft ze speciaal voor Rabarber en wordt door de spelers van de vooropleiding het ‘Tussenjaar’ gespeeld. De sinterklaasvoorstelling is de enige voorstelling waarbij Rabarber al een adviesleeftijd van 3+ geeft. Een voorstelling die zowel voor kleine kinderen als volwassenen een feest is. Maar dit is uiteraard waar elke familieproductie van Rabarber voor staat.

Fotograaf
Nina Sondagh

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.