Start je winter tijdens het Hüttengaudi Festival

Start je winter tijdens het Hüttengaudi Festival Schaatsen

Op zondag 18 november geeft De Uithof het startschot voor het nieuwe winterseizoen.Het wordt een spectaculaire dag. De Uithof zal in het teken staan van Oostenrijkse Gemütlichkeit. De  biertafels en dirndls zullen niet ontbreken en de sfeer komt er goed in met spetterende optredens van dj’s en Heidi’s Manner in het après-ski café.

 

De demo’s freestyle skiën en snowclub kids wil je niet missen. Tijdens de dag maak je kans op diverse mooie prijzen, zoals een jaarkaart, een 4-weekse cursus en Happy Kids.

Maar natuurlijk kun je ook van alles uitproberen, van activiteiten tot het lekkerste Oostenrijkse eten en drinken. Hüttengaudi staat voor gezelligheid in de berghutten en op de piste. Dus wat kun je allemaal verwachten?

Gratis proefles
Kom lekker skiën, snowboarden of schaatsen. Wil je weten of wintersport iets voor jou is? Probeer dan een gratis proefles uit! En vind je het leuk, dan kun je je gelijk inschrijven voor een cursus.

Je kunt je op de dag zelf aanmelden voor een gratis proefles schaatsen, skiën of snowboarden! Maar let op, er zijn helaas maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus vol=vol.

Of volg de biatlon clinic. Eerst langlaufen op de kunststofloipes en vervolgens schieten op het doel, dat is de spannende combinatie van biatlon. Wil jij ook kennis maken met deze Noordse wintersport? De gratis clinic biatlon start elk uur start tussen 12:00 en 17:00 uur.

Wintermarkt
Probeer je skills uit op de ski-simulator van de NSkiV, leer hoe je moet waxen en slijpen, probeer testski’s van Decathlon uit, en daag je tegenstander uit tijdens spijkerslaan en win een schnapps! En geniet natuurlijk van heerlijk Oostenrijks eten, warme chocomel en glühwein.

Gratis kids area
Natuurlijk is er ook van alles te doen voor kinderen. Kom naar de gratis kids area, laat je schminken, kom knutselen en kleuren en maak kennis met onze lieve mascotte Snuit. Buiten ligt er echte sneeuw en kun je een mooie prijs winnen met sneeuwballen gooien. Of lekker springen op het springkussen in de sneeuw.  Natuurlijk wil Sinterklaas dit feest ook niet missen!

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.