Summer of laughs

Summer of laughs Theater & Uitgaan

Diligentia programmeert in de zomer van 2019 ook Comedynights in het Zuiderparktheater (in de open lucht). In twee cabaret/comedy avonden op 10 en 31 augustus zijn line-ups geprogrammeerd met top comedians/cabaretiers als:: Rayen Panday, Alex Ploeg, Nabil Aoulad Ayad, de Règâhs, Martijn Kardol, René van Meurs, Fuad Hassen, Op Sterk Water de Fransse Eijkel en Berit Companjen.

“Wat is er na een lange dag nou fijner dan genieten van een avond uit en een gezonde dosis humor? Ook in de zomer willen wij in die behoefte blijven voorzien.

Sinds 2018 programmeren wij dus de Summer of Laugh in samenwerking met het Zuiderparktheater. Het jaarlijks noodzakelijk onderhoud aan ons pand, maakt dat we op zoek zijn gegaan naar iets unieks om een avond goede humor toch mogelijk te blijven maken. Het enthousiaste team van het Zuiderparktheater stond direct open voor deze gedachte. Natuurlijk! Zij hebben juist in de zomer de kans om ruimte te geven aan professioneel cabaret. Het is een fijne samenwerking. Dat we dit samen doen, is iets waar wij trots op zijn!”
Lucien Kembel, directeur van Diligentia en Theater PePijn.

Kaartverkoop
De kaartjes kunnen alleen bij e kassa gehaald worden. In deze vakantieperiode is de kassa alleen geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur.

foto: Anne van Zantwijk Alex

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.