Vier jij het met ons mee?

Vier jij het met ons mee? Overig

De Haagse Ooievaarspas is jarig: alweer 30 jaar geleden werd de stadspas in het leven geroepen. De Ooievaarspas maakt het voor mensen die wat minder te besteden hebben mogelijk om actief mee te blijven doen in de maatschappij.

 

 

We willen iedereen in Den Haag de kans bieden om te genieten van sportieve, ontspannende en culturele activiteiten. Dat geldt voor jong en oud, klein en groot en dus ook rijk en arm.

Inmiddels zijn er ruim 96.000 inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk, die met hun pas met korting terecht kunnen bij honderden aanbieders. Dat zijn mooie cijfers, want het betekent dat ook mensen met een kleine portemonnee erop uitgaan in Den Haag.

Bij deze feliciteer ik de 30-jarige Ooievaarspas van harte. En wie jarig is trakteert! Daarom komt er deze zomer een speciale editie van de Ooievaarsnieuwsbrief uit met mooie extra aanbiedingen.

Ik wens u veel leesplezier!

Bert van Alphen

Wethouder Sociale zaken, Armoedebestrijding, Maatschappelijke opvang

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.