Ooievaarspasprijs alleen aan de kassa van Duinrell - 50%

Vier Sinterklaas op Duinrell

Vier Sinterklaas op Duinrell Recreatie

Op 23, 24 november en 30 november en 1 december 2019 is Sinterklaas te gast op het Landgoed van Duinrell. De Goedheiligman en zijn Pieten maken er samen met de bezoekers één groot feest van. 

 


SiSaSinterklaasconcert
Zing, dans en swing mee tijdens het SiSaSinterklaasconcert! Een swingende show met zangeres Sita, Sinterklaas en de Party Pieten. De Pieten zijn door het dolle heen en zetten samen met de kinderen de boel flink op z'n kop. Er vinden minimaal vijf concerten per dag plaats. 

Beleef het Huis van Sinterklaas
Altijd al eens willen zien waar de Pieten slapen, waar de cadeautjes worden ingepakt of hoe jouw verlanglijstje bij Sinterklaas terecht komt? Breng een bezoek aan het Huis van Sinterklaas en ontdek alle geheimen. Volg een les in de Pietenschool, eet een hapje mee bij de Smul Piet in het Pietenrestaurant of help mee met het inpakken van alle cadeautjes in de Pakjeskamer. Ook kun je op de foto met het paard van Sinterklaas.

Zwieren en zwaaien in de attracties
Een aantal attracties is geopend, zoals zweefmolen Aqua Swing, de grote speeltuin, Minitrein, Locomotion, Kikkerachtbaan, Mad Mill, achtbaan Falcon, familieachtbaan Dragonfly en de attractie Wild Wings (afhankelijk van het weer).

De Magische Pieten Parade
De Magische Pieten Parade trekt door het park met o.a. de Pieten van het Showballet, de Blus Piet, Pleister Piet, Politie Piet en uiteraard loopt Sinterklaas ook mee op zijn paard.

Ooievaarspasprijs alleen aan de kassa van Duinrell - 50%

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.