Vogels spotten in Vogelpark Avifauna

Vogels spotten in Vogelpark Avifauna Recreatie

Begin je dagje uit naar Vogelpark Avifauna op een originele manier: kom met de boot! In de zomer is het altijd gezellig druk op het water en misschien ‘spot’ je al diverse wilde vogels. 

 

 

Aan boord zijn drankjes en diverse snacks verkrijgbaar. Na een ontspannen vaartocht door het typische Groene Hart van Holland, kom je aan in Vogelpark Avifauna. Beleef de spannende vogeldemonstraties, voer zelf de lori’s, kijk bij de vele voeder-presentaties van onder andere de pinguïns en halfapen en leef je uit in de reusachtige speeltuin! Rond 15.30 uur vertrekken de schepen weer naar de opstapplaats. 

Opstapplaatsen
Opstappen kan in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorschoten of Leiden 
(woensdag, donderdag en vrijdag)*. Daarnaast vaart Avifauna ook vanaf Gouda, Boskoop, Waddinxveen,  Bodegraven en Woerden.  

*Let op! Op woensdag: heen met de bus, terug met de boot. Op donderdag heen en terug met de boot. Op vrijdag: heen met de boot, terug met de bus.

Vogelpark Avifauna
Een uitje naar Avifauna is een heerlijke dag tussen de dieren! Er zijn superveel activiteiten, zoals lori’s voeren in de Lori Landing. Ook kun je kijken bij het voeren van de pinguïns, pelikanen en apen. En je beleeft urenlang speelplezier in  de XXL speeltuin.

Openingstijden:  
van 30 maart tot en met 31 oktober 2018  van 09.00 tot 18.00 uur.  
Voer zelf de Australische honing -papegaaien en kijk bij het voeren van  de pinguïns en pelikanen. Ontdek verschillende vogels tussen het groen van de Filipijnse jungle en bekijk de sierlijke flamingo’s van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras.  
Ook de unieke vogeldemonstraties mag je niet missen. Je ziet de vogels hier van dichtbij vliegen, eten en jagen zoals zij dat in de natuur gewend zijn.

Zoveel meer
Maar Avifauna biedt ‘zooveel’ meer. Zo zijn er niet alleen vogels, maar is er ook een halfapenverblijf waar je zelf tussen de groep ringstaartmaki’s en rode vari’s kunt wandelen! Op het eiland Nuboso zie je dwergaapjes en bijzondere vogels in een mini-Zuid-Amerikaans nevelwoud. Of ontdek de rode panda’s in de Oosterse tuin. En vergeet niet te spelen in XXL speeltuin.

Reserveren
Pashouders kunnen 1 keer gebruik-maken van deze aanbieding: per Ooievaarspas krijgt u 1 toegangs-bewijs met korting. Neem uw geldige Ooievaarspas mee, deze wordt namelijk gescand op de boot. Zonder pas is er geen korting mogelijk! U kunt op de boot contant betalen en/of pinnen. Er is geen buitendek op de boot, bij mooi weer kan een deel  van het dak opengeschoven worden. Reserveren kan via  www.vandervalkavifauna.nl of  
(0172) 48 75 08 onder vermelding van de Ooievaarspas.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.