Voor € 10,- naar de Carmina Burana

Voor € 10,- naar de Carmina Burana Theater & Uitgaan

Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ voor de grootste uitvoering van de Carmina Burana aller tijden. Meer dan 130 musici voeren het muzikale meesterwerk van componist Carl Orff uit in het World Forum Theater. En u kunt daar bij zijn.

 

Geluk
Niet voor niets behoort de Carmina Burana – mede dankzij het wereldberoemde O Fortuna – tot de meest populaire muziekstukken ter wereld. ‘Geniet van elk moment dat geluk brengt’ is de boodschap die het centrale thema van de Carmina Burana vormt. Kom kijken naar deze onvergetelijke voorstelling.

Bestel uw ticket via internet of aan de kassa van het theater. Ook als u uw ticket via internet gekocht heeft, dient u uw Ooievaarspas bij de kassa te laten scannen om uw ticket geldig te maken. 1 kortingsticket per Ooievaarspas. Op = op!

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.