Voor alle leeftijden: Bibliotheek Den Haag

Voor alle leeftijden: Bibliotheek Den Haag Bibliotheek

Samen een kopje koffie drinken, een workshop fotografie doen, leren omgaan met de tablet; in de bibliotheek kan het allemaal. Bibliotheek Den Haag vindt het belangrijk een plek te zijn waar u als oudere Hagenaar uw leven lang kan blijven leren. Waar u terecht kan met vragen over uw smartphone of tablet. En bovenal een plek waar u nieuwe mensen kan ontmoeten.

Door laagdrempelige tablet- en computercursussen en mediaspreekuren, creatieve workshops en informatieve ochtenden organiseert de bibliotheek een gevarieerd aanbod voor senioren.

Ouderen in de wijk

Heeft u een Ooievaarspas of huurtoeslag en bent u pensioengerechtigd? Dan kunt u zich gratis inschrijven voor het programma ‘Ouderen in de Wijk’. Een gastvrouw van de bibliotheek heeft graag persoonlijk contact met u. Zij helpt u met uw hulpvragen, verwijst u door indien nodig en gaat graag in gesprek met u over wat u zou willen doen. Daarnaast houden we u elke maand op de hoogte van interessante activiteiten voor u, zowel in de bibliotheek als bij instellingen bij u in de buurt.

Wilt u meer informatie?
Mail naar ouderenindewijk@denhaag.nl of loop eens binnen bij uw dichtstbijzijnde bibliotheek.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.