Wateringse Veld Loopfestijn. Samen lopen voor een betere wijk

Wateringse Veld Loopfestijn. Samen lopen voor een betere wijk Duursport

Op zondag 14 juni wordt de 10e editie van het gezellige Wateringse Veld Loopfestijn georganiseerd.

Of je een snelle loper bent of voor de gezelligheid mee loopt, er kan gekozen worden voor de volgende afstanden:

  •   500 Meter
  •   2,5  KM 
  •   5  KM Wandelen
  •   5  KM
  • 10  KM

 

Het Goede Doel: Stichting Ushersyndroom

Door middel van het Wateringse Veld Loopfestijn wordt er geld opgehaald voor Stichting Ushersyndroom.

Stichting Ushersyndroom stimuleert alle onderzoekslijnen, zodat voor mensen met Ushersyndroom hun droom werkelijkheid kan worden. #stopUSH!

Ushersyndroom, ook wel syndroom van Usher genoemd, is een zeldzame erfelijke aandoening waarbij kinderen doof of slechthorend geboren worden en naast nachtblindheid ook een progressief verlies van zicht ervaren. Soms zijn er ook evenwichtsproblemen. Uiteindelijk worden mensen met Ushersyndroom doof én blind. Ushersyndroom is de meest voorkomende vorm van erfelijke doof blindheid.

Ooievaarspas houders kunnen zich vóór 1 juni met 50% korting van de geldende prijs per afstand op het moment van inschrijving. Wel vooraf een E-Mail sturen om een afspraak te maken, dit om teleurstelling bij afwezigheid te voorkomen. E-Mail naar secretariaat@wateringseveld.info

Ook in 2020 zijn wij weer op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen met het evenement. Het gaat tenslotte maar om een paar uur op zondagochtend.En na afloop kan er gezellig doorgefeest worden op het Zomerfestijn met veel gratis (kinder) activiteiten vanaf 10.00 uur. Dus wil of kan je niet meelopen, kom dan meehelpen om van dit sportieve evenement als andere voorgaande jaren een groot succes te maken.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.