Win vrijkaarten!

Win vrijkaarten! Theater & Uitgaan

Festival Classique is een festival voor iedereen. Het festival draait om het ervaren van de veelzijdigheid die klassieke muziek te bieden heeft. Behalve je oren kun je ook je ogen de kost geven: kunstvormen zoals dans, theater en film spelen samen met klassieke muziek een hoofdrol binnen het festival.Ooievaarspaskorting
Als Ooievaarspashouder krijg je 50% korting op toegangskaarten voor diverse voorstellingen. Daarnaast zijn er allerlei voorstellingen en activiteiten die je helemaal gratis kunt bezoeken.
Kijk voor een overzicht van alle voorstellingen op de website.

Carnaval der Dieren
Op zondagmiddag 16 juni kun je de vrolijke familievoorstelling ‘Het Carnaval der Dieren’ bezoeken. Tijdens de voorstelling trekt een bonte stoet aan je voorbij: een leeuw, een
schildpad, olifanten, een zwaan en nog veel meer. De dieren worden uitgebeeld in korte
muziekfragmentjes, gespeeld door een live orkest bestaande uit laureaten van het Prinses Christina Concours. Dit zijn jonge, talentvolle muzikanten in de leeftijd van 16 tot 19 jaar.
De muziek vergroot de karakteristieke eigenschappen van de dieren. Een beetje spottend en met humor, maar vaak heel treffend. De muziekfragmentjes worden door Max Douw aan elkaar gepraat.

Festival Classique maakt de voorstelling af met van acrobaten van Corpus Acrobatics. Deze bijzondere combinatie maakt Het Carnaval der Dieren een lust voor oor én oog.

Gratis familiekaarten
Wil je met je gezin gratis naar Het Carnaval der Dieren? Stuur een e-mail naar  festival@festivalclassique.nl onder vermelding van ‘winactie familiekaart’ en je Ooievaarspasnummer. 
Wie eerst komt, het eerst maalt: de eerste 25 reacties krijgen een familiekaart cadeau
(geldig voor 4 personen). Wees er dus snel bij!

foto: danielle van coevorden

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.