Zandlopers | muziektheater door ruim 55 Haagse 55+ers

Zandlopers | muziektheater door ruim 55 Haagse 55+ers Theater & Uitgaan

Huis van Vervoering presenteert: Zandlopers Over graven in het verleden en bouwen in de toekomst. Tussen 13 en 23 juni speelt Huis van Vervoering acht keer de voorstelling: Zandlopers. Een futuristische muziektheatervoorstelling gespeeld door Haagse 55+ers over nalatenschap van generatie op generatie. De voorstellingen worden gespeeld in Bureau Dégradé aan de Laan van Poot 97, Den Haag. 

Zandlopers
Het is het jaar 2121. Alle bomen hebben een druppelinfuus en een monitor. Al het water heeft een merknaam. Alle insecten zijn dood, net als alle vogels. Alle straten zijn voorzien van digitale schermen en digitaal vogelgeluid.  In een totaal gestileerde, gerobotiseerde wereld, leeft een groep ouderen onder een stolp. Plotseling verschijnt er iets. Iets wat van ver komt. Vanaf dat moment lijkt de tijd hen in te halen en ontdekken ze wat kippenvel is…

In totaal spelen er ruim 55 Haagse 55+ers mee in deze voorstelling. Het is de grootste voorstelling van Huis van Vervoering tot nu toe. 

Huis van Vervoering is de gezamenlijke theaterbroedplaats voor Haags 55+ van Grey Vibes en KOO. Een theaterbroedplaats waar iedere Haagse 55+er zijn of haar talent op zijn eigen niveau kan ontwikkelen. 

Ooievaarspas
Online voorverkoop: €10,- | aan de kassa voor aanvang: €12,- of €6,- met Ooievaarspas. Op = op! Alvast een kaart reserveren met Ooievaarspaskorting? Mail naar reserveren@huisvanvervoering.nl.

Zandlopers is te zien van 13 juni t/m 23 juni. Locatie: Bureau Dégradé, Laan van Poot 97, Den Haag

Meer info en kaartverkoop: huisvanvervoering.nl

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.