Zie jij ze vliegen deze zomer?

Zie jij ze vliegen deze zomer? Recreatie

Varen naar Vogelpark Avifauna. Combineer een dagje uit naar Vogelpark Avifauna met een boottocht! In de zomer is het altijd gezellig druk op het water en misschien ‘spot’ je al diverse wilde vogels.


 

Aan boord zijn drankjes en diverse snacks verkrijgbaar. Na een ontspannen vaartocht door het typische Groene Hart van Holland – langs polders, molens en weilanden – kom je aan in Vogelpark Avifauna.

Vogels en zoo…
Beleef de spannende vogeldemonstraties, voer zelf de lori’s, kijk bij de vele  zoederpresentaties van onder andere de pinguïns en halfapen en leef je uit in de reusachtige speeltuin!

Rond 15.30 uur vertrekken de schepen weer naar de opstapplaats. Opstappen kan in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorschoten of Leiden (woensdag, donderdag en vrijdag).*

Kijk voor de opstaptijden op:

www.vandervalkavifauna.nl/restaurantrondvaart/rondvaarten

*Let op! Op woensdag: heen met de bus, terug met de boot. Op donderdag: heen en terug met de boot. Op vrijdag: heen met de boot, terug met de bus.

Pashouders kunnen 1 keer gebruikmaken van deze aanbieding:
U krijgt 1 toegangsbewijs met korting per Ooievaarspas. Neem uw geldige Ooievaarspas mee, deze wordt namelijk gescand op de boot. Zonder pas is er geen korting mogelijk! U kunt op de boot contant betalen en/of pinnen. Er is geen buitendek op de boot, bij mooi weer kan een deel van het dak opengeschoven worden.

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.