Terug

Zelf op zoek

De Gemeente Den Haag heeft speciaal voor u de Sport- en Beweegwijzer 50+  met een overzicht van het complete aanbod voor 50 plussers in Den Haag. Wilt u meer informatie, dan kunt u terecht op www.denhaag.nl/sport of onze Sport-info-lijn, op werkdagen van 08.00 - 17.00 uur bereikbaar op (070) 353 72 72.

Gratis online coaching

Wilt u gratis hulp bij het afvallen? Neemt u zich voor om te gaan bewegen, maar komt het er steeds niet van? Heeft u plannen om uw leefstijl te verbeteren? Wilt u graag stoppen met roken of wordt het hoog tijd om uw stress te verminderen? Zet dan nu de stap en meldt u aan voor een jaar lang gratis online coaching! Via een app op je smartphone of via een website krijgt u hulp van de beste specialisten en coaches. Ook kunt u naar bijeenkomsten komen en is er een mogelijkheid tot 1 op 1 contact. Meldt u aan via denhaag@pluhz.nl

Hulp nodig van de Buurtsportcoach Laakkwartier, Moerwijk/Morgenstond, Schilderswijk of Transvaal?

Wilt u meer gaan bewegen, maar u weet niet waar u wat kunt doen of wat het kost? Of u weet niet hoe te beginnen met sporten, omdat u dit door omstandigheden een tijd niet heeft kunnen doen?

De buurtsportcoach uit uw wijk helpt u graag verder. Hij heeft een goed beeld van de verschillende beweegactiviteiten en programma’s die bij u in de wijk aangeboden worden en wat de kosten daarvoor zijn. Daarnaast kan hij u ook tips en advies geven.

De kosten per activiteit zijn gemiddeld € 6,- per maand. U vindt het overzicht van de activiteiten op de www.buurtsportcoachdenhaag.nl.Op verschillende activiteiten krijgt u Ooievaarspaskorting. Aanmelden hoeft niet, u kunt gewoon komen en vrijblijvend deelnemen aan een gratis proefles. Kom in beweging of maak eerst een afspraak met uw buurtsportcoach. De afspraak met de buurtsportcoach is gratis.

Contact met Jay van Veelen, buurtsportcoach Laak / VV Laakkwartier:

Email: jay@buurtsportcoachdenhaag.nl

Tel: 06 55 42 10 30

Contact met Maarten Boot, buurtsportcoach Moerwijk en Morgenstond:

Email: maarten@buurtsportcoachdenhaag.nl

Tel: 06 13 22 95 66

Contact met Mark Kegel, buurtsportcoach De Mussen / Schilderswijk:

Email: bsv@demussen.nl of mark.kegel@demussen.nl

Tel: (070) 388 87 00 of 06 19921519

Contact met Laura Kemp, buurtsportcoach Transvaal/ buurthuis Mandelaplein

Email: buurtsport@mnadelaplein.nl

Tel: 070-3805474

Bewegen Werkt!

Ontvang je onze Ooievaarsnieuwsbrief al?

Blijf met onze digitale nieuwsbrief altijd op de hoogte van speciale acties, de nieuwste aanbiedingen, leuke dagtochten en nog veel meer. Mis het niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

We versturen onze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Afmelden kan op elk moment.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Afmelden kan op elk moment.